Un fullet-programa per a Santa Cecília 2015

Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília de La Rotovense Musical, hem preparat un fullet (de grandària DinA 4), que fa les funcions de cartell i programa. Calia buscar, de nou, un format pràctic i que cobrira les diverses necessitats per a dinfondre i donar suport a la difusió de la programació i al concert mateix.

stceci1

Cada músic que entra a la banda, com cada persona, és unic (i, per això, hem buscat atorgar-los protagonisme i mostrar a cadascun en un color diferent). No obstant, a l’agrupació es prima el conjunt i, per això, la semitransparència ens ha permés una combinació interessant, acompanyada dels conceptes que solen envoltar les activitats de La Rotovense.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.