“Escriptores a la Safor”

Joaquina Barba, Lourdes Boïgues, Isabel Canet, Esther Climent Gosp, Mercè Climent i Paià, Christelle Enguix, Maite Enrique, Maria Josep Escrivà, Ángels Gregori, Ana Isabel Llopis, Vicenta Llorca, Isabel Clara Moll Soldevila, Àngels Moreno,Teresa Pascual, Gemma Pasqual i Escrivà, Verónica Pérez Lloret, Alexandra Pérez i Morató, Maria Rosa Sabater i Soliva, Elia Saneleuterio Temporal, Encarna Sant-Celoni i Verger i Irene Verdú.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor, en col·laboració de Saforíssims Societat Literària, ens apropa “històries properes i extraordinàries, creades per dones i moltes vegades inspirades en els paisatges i els pobles de la Safor”.
Molts mons a descobrir!

“Hui és el Dia del Llibre i aprofitem l’ocació per recordar-vos que a la Safor tenim moltíssimes escriptores!

Utilitza la càmera del teu mòbil per a escanejar el codi QR que apareix en el cartell i descarrega el catàleg #escriptoresalasafor, elaborat gràcies a la col·laboració de Saforissims, per a conéixer algunes de les escriptores de la nostra comarca.

Ajuda’ns a difondre’l! Fes ús de l’etiqueta #escriptoresalasafor a les teues xarxes!

Volem donar a conéixer totes aquelles històries properes però extraordinàries, creades per dones i moltes vegades inspirades en els paisatges i els pobles de la Safor .

Recorda que si eres escriptora i vols aparèixer al catàleg, només has de contactar amb nosaltres! Anima’t i participa!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.