Gestió cultural i mediambiental

-Membre del comité científic organitzador del VI Congrés de la Societat Espanyola d’Emblemàtica “la imatge com a artefacte cultural: la interpretació de les imatges com a història de la cultura”.

-Responsable voluntariat mediambiental de la Generalitat Valenciana a llocnou de sant jeroni (estiu de 2005).

-Voluntariat mediambiental de Ròtova (estiu de 2003).

-Coordinador i participant del Voluntariat per la custòdia del territori. Ecomuseu Vernissa Viu. Edicions de 2008 a 2011.

– “Lectura de poesia de joves poetes universitaris”. Aula de Poesia de la UV. 2003.

– Jornades “A. A. A. Gestori del territori cercasi”, a Torí, com a codirector de l’Ecomuseu Vernissa Viu. Organitzades per l’IRUR (Innovazione Rurale) i per l’IRES (Instituto Ricerche Economico Sociale). 2006.

– Participant de la Jornada Arqueoturística en el poblat iber del Castellet de Bernabé, com a codirector de l’Ecomuseu Vernissa Viu. La jornada està emmarcada en el projectre “Vistoria. Paisatges històrics d’Europa” (UV- Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. Interreg III).

– Participant-ponent del Workshop “Local Words”, de la xarxa europea d’ecomuseus. Casentino (Itàlia). 2007.

– Col·laborador de l’”arxiu de cultura material i fotogràfic” (A.Cu.M. i Fotogràfic) del Col·lectiu Vall de Vernissa (2004-2007).

– Coorganitzador de les Xerrades de Tardor, sobre medi ambient i societat. Edicions de 2006-2012.

– Dinamització literària i cultural a l’associació Saforíssims Societat Literària. 2011-2013

– Congrés de Gesitó Cultural. Mapant realitats entre llocs i persones. València, 2016.

– Curs de gestió econòmic-pressupostària de les administracions locals. FVMP. València, 2016.

ENTORN WEB

Creador de continguts del portal vernissaviu.org i dels projectes web de ‘Mapa de comunitat de l’ecomuseu’ (vernissaviu.org/mapa), l’Ecomuseu TV (vernissaviu.org(tv) i el blog de l’Ecomuseu (vernissaviu.wordpress.com). Responsable de xarxes.

Creador de continguts i manteniment al web de Saforíssims Societat Literària: saforíssims.org.

Disseny web i comunicació d’Aixortà. Gestió Responsable del Territori. Gestió Cultural (aixorta.org/) i col·laboració en el projecte turístic de Soriguera (Catalunya; soriguera.cat). CM i manteniment web de Compromís Safor-Valldigna (safor.compromis.ws).

Interessat en TIC, en entorns 2.0 i social media.