Cartells i imatge de la Festa Estellés a la Safor

Un recull dels cartells que ens conviden, any a any, a participar de la Festa Estellés a la Safor.

Demà té lloc una nova edició de la Festa Estellés Gandia, la setena. Com deveu saber, al blog de la FESGandia teniu tota la informació: la programació, el cartell, els poemes que s’hi llegiran, etc.

Cada Festa Estellés respon al mateix objectiu però, en realitat, cadascuna és diferent.

La cita pretén ser un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 – València, 1993) i un acte de reivindicació de la cultura pròpia. La festa ve a coincidir amb l’efemèride del seu naixement (4 de setembre) i s’inspira en el ‘Burns Supper’, una celebració escocesa que es fa cada 25 de gener per commemorar el naixement del poeta Robert Burns (1759-1796), i que consisteix en un gran àpat popular.

I els cartells, per tant, mostren una diversitat de colors i composicions bastant interessants. Al blog de la Festa Estellés, hi ha el recull més complet, ja que en fan un seguiment de les celebracions al llarg de tot el país, de la mà de Josep Lozano i Allan Greus.

Cartells de la Festa Estellés a la Safor.

festaestelles_cartells

Aprofitant la cita d’enguany, he escodrinyat el material que tenia de les anteriors edicions de la Festa Estellés en què ha participat Saforíssims. Són les cites en què em vaig encarregar de preparar el cartell (i en faltaran unes quantes, per tant).

Pinterest ofereix la possibilitat de presentar-les de manera còmoda en una mena de tauler, a què podeu accedir des de l’enllaç.

Bé, ens veiem a la plaça, per recitar o escoltar, per compartir, Estellés, Heu participat en alguna edició?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *