Un dietari de literatura universal (d’Enric Iborra), entre d’altres aventures saforíssimes

El proper dijous 6 de febrer, Enric Iborra presenta Un son profund. Dietari d’un curs de literatura universal al Casal de Gandia. Serà a les 20 h, a la primera planta. El llibre acaba de rebre el premi Ciutat de Barcelona d’assaig, ciències socials i humanitats i al blog de l’autor podeu fer-ne un seguiment.

Fa uns dies, el 30 de gener, va tenir lloc un recital coorganitzat per la FiGA i Saforíssims: tres poetes joveníssims –Miguel MoigaEnric Pellicer i Abel Balbastre– dialogant i recitant la seua obra. No parem; i no pensem fer-ho…

trespoetes

Any nou, piles carregades i format nou. Per a fer-ne difusió, hem preparat estes targes que volen ser pràctiques i presentar la informació de manera clara i ordenada. Què us semblen? Ah, i més enllà del format, en uns dies, anunciarem noves activitats. I sorpreses, la màquina està més activa que mai (i llàstima que ara em toque xafar-me la llengua…).

Hi ha comboi! Us en deixeu contagiar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *