Una tarja per felicitar l’any nou i reivindicar les nostres televisions públiques

Personalitzem una tarja amb les nostres imatges i reivindiquem que #RTVVtornarà i #GandiaTVtornarà.

Aprofitant que Compromís Safor-Valldigna ens cedeix esta tarja perquè expressem, amb les nostres imatges, els nostres desitjos, anhels, propostes per al proper any, l’he completada amb un fotograma d’un reportatge sobre el projecte d’Ecomuseu Vernissa Viu, on hi ha el lledoner i la font del monestir de Sant Jeroni de Cotalba (a Alfauir).

La idea és que, a banda de felicitar les festes i l’any nou, les puguem personalitzar i les fem arribar allà on creguem necessari, o simplement la pengem a les xarxes per compartir-les amb les nostres amistats. Tot i amb el doble missatge que una RTVV i Gandia TV tornaran.

Les targes estan disponibles en quatre formats, que vos enllacem ací:

  • En JPG, la tarja genèrica (la podem descarregar, retallar-hi la pantalla i fer-nos una foto amb el mòbil: així ja teniu una imatge simpàtica per enviar) ; i una personalitzable fàcilment des de l’ordinador (està en format PNG i permet col·locar-li en la capa de darrere la imatge que trieu, perquè el resultat siga, més o menys, com el que teniu a l’inici de l’article).
  • En JPG per a les capçaleres de Facebook, genèrica o personalitzable (com en l’anterior cas).

Amb això, ja podeu començar a triar quin de tots els formats de tarja voleu emprar.

I, per a qui tinga curiositat, un poc més d’informació sobre la meua tarja:

  • Ací teniu el reportatge (del programa ‘Medi Ambient‘, de Punt 2) sobre l’Ecomuseu Vernissa Viu a què havíem fet referència:

Així mateix, a més, em vénen a la memòria els que ens va fer també Gandia TV (tot i que ja no en l’última etapa. El vídeo data de gener de 2008); ací el teniu en dues parts:

  • 1a part:

  • 2a part:

Perquè el fotograma, en este cas, del programa ‘Medi ambient’? Evidentment, perquè és un dels moments que m’uneix amb allò que reivindique a la tarja.

Tots dos vídeos són situacions o exemples que mostren com les nostres televisions públiques desenvolupen una tasca de difusió amb un alt component d’interés públic i lligada al nostre entorn, en este cas sobre iniciatives de col·lectius sense capacitat per a ‘pagar-se’ les seues campanyes. Unes situacions que, d’altra banda i almenys de moment, ja no es produïran, perquè totes dues les hem perdudes. En la nostra mà està que les puguem recuperar; ha de ser possible fer-ho:

#RTVVtornarà
#GandiaTVtornarà

Felicitem l’any i siguem reivindicatius. Bons desitjos en allò particular i col·lectiu.

Per cert, vosaltres també podeu fer la vostra tarja. Quines escenes o imatges hi incloureu?:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *