Poesia i tapes

Associació: Saforíssims Societat Literària.

Saforíssims ha posat en pràctica este any un format -Poesia i tapes- amb què ha intentat apropar la literatura a la gent de la comarca, en un ambient distés i combinant-la amb l’oferta complementària del Bar de la Fundació.

Cal advertir que, al capdavant de Saforíssims, hi ha la incombustible poeta i activista Maria Josep Escrivà. Al cicle, han participat Elies Barberà, Pau i au, Carles Miret, Octavi Monsonís, Margarida Castells i Encarna Sant-Celoni. Esperem que la iniciativa continue i que s’amplie amb altres línies, com la que duu per títol “Com dir el món…”, que ha tingut els primers protagonistes amb Josep Lluís Roig i Roger Costa-Pau.

La nostra tasca ha estat la d’elaborar unes targes per al cicle ‘Poesia i tapes’, tot i amb algunes variants. L’objectiu, a banda de fer visible la convocatòria en una tarja de format més o menys convencional, era millorar la difusió de l’acte i crear un instrument per fer-lo servir a la xarxa, fonamentalment a Twitter i Facebook, on la gent els podia retuitar i compartir, etiquetar altre gent, etc.

Esperem que la iniciativa de Saforíssims us haja agradat. Este dijous teniu l’última oportunitat, abans de l’estiu, d’apropar-vos a escoltar poesia, conversa, i provar les coques del casal de Gandia. Una bona combinació. Què en penseu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *